• Koeltechnieken voor particulier, KMO en industrie
Koeltechnieken voor particulier, KMO en industrie

Koeling en airco

Contacteer ons voor de installatie van uw koeling of airco en profiteer van de vakkennis van een technicus die hier dag in dag uit mee bezig is. We werken enkel met topmerken op het gebied van koeltechniek en we scholen ons regelmatig bij om u de recentste en meest energiezuinige installaties te kunnen aanbieden. We zijn dan ook gecertificeerd om te werken met verschillende types koeltechniek, waaronder koeling op basis van ammoniak, CO2 en freon.

 

Airco voor uw woning

Koeling en airconditioning voor privéwoningen is vandaag zodanig geëvolueerd, dat u beter af bent met een specialist terzake. Bij Bcool-Technics is de installatie, het onderhoud of de herstelling van airco’s en koelinstallaties onze hoofdactiviteit. Zo bent u zeker van een veilige en correcte installatie, en van de meest recente en energiezuinige technologieën. Het is trouwens ook mogelijk om airco te combineren met een warmtepomp. Goed voor het milieu en de portemonnee dus!

 

Op zoek naar airco voor uw woning?

 

Vraag hier uw gratis offerte

Koeling voor kantoor of industrie

BCool-Technics is al jaren een graag geziene gast bij bedrijven voor de installatie, onderhoud en herstelling van professionele koeltechnieken. We hebben zowel ervaring met airco-installaties in kantooromgeving als met koelinstallaties in industriële omgevingen, zoals in de voedingsindustrie. We schuwen het maatwerk niet, want elke klant en nood is anders. Reken op een stipte afwerking conform de hedendaagse normen.

 

Koelmeubelen

We maken uw koelmeubel graag gebruiksklaar tot in de puntjes. Wandkoeler, doorgeeffrigo, koeltoog of koelcel, we adviseren u graag over een koelmeubel dat past bij uw wensen op het gebied van gebruiksgemak, prestaties en vormgeving.

 

Koelcellen

BCool-Technics installeert koelcellen voor een waaier aan toepassingen, gaande van horeca en supermarkt tot groothandel, industrie en logistiek. We zorgen voor een koeloplossing op maat, en we helpen met de opbouw van isolatiepanelen, isolatiedeuren en rekwerk.

 

Chillers

Een chiller of ijswatergroep koelt op basis van koelwater. Het is een vaak gebruikte koeltechniek die vooral toegepast wordt bij grote gebouwen of industriële toepassingen. Bcool-Technics kan chillers leveren van verschillende capaciteit en we zorgen altijd voor een oplossing op maat.

 

Op zoek naar airco of koeling voor kantoor of industrie?

 

Vraag hier uw gratis offerte