Luchtbevochtiging en luchtzuivering in één

In de lucht die we inademen bevinden zich vele stoffen zoals allergenen, bacteriën, virussen en tabaksrook, die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Het is daarom belangrijk om de lucht te zuiveren, zowel thuis, op kantoor, in de winkel als op de werkplaats. Bij het bestrijden van virussen zoals COVID-19 is een zuivere binnenlucht ook belangrijk.

 

Hoe werkt een luchtreiniger?

Een luchtreiniger is een apparaat dat onzuiverheden uit de lucht filtert. Denk hierbij aan stof, bacteriën en allergenen. Ook vieze geurtjes zijn met een luchtreiniger te verhelpen. De luchtzuiveraar zuivert de lucht en vangt de onzuiverheden op met een collector of filter. Hierdoor verbeter je de luchtkwaliteit en adem je schone lucht in.

 

HEPA filters zijn echter de meest verfijnde en daarmee meest effectieve luchtfilters. HEPA (High Efficiency Particulate Air) filters zijn bovendien aan strikte Europese normen onderhevig. De kunst van het HEPA filter is de fijnmazigheid, die de lucht door uiterst kleine openingen laat stromen. 

Daikin MCK55W

Luchtreiniger en bevochtiger Daikin MCK55W, een "next generation" HEPA luchtreiniger van Daikin. De MCK55W behoort tot de succesvolle serie Flash Streamer luchtreinigers van Daikin. Dankzij bevochtiging biedt hij bescherming tegen een lage luchtvochtigheid en virussen.

 

Met zijn Flash Streamer Technologie filtert luchtreiniger Daikin MCK55W deeltjes uit de lucht die vaak ernstige gezondheidsrisico's inhouden. De luchtzuiveraar verwijdert geurtjes, stofdeeltjes, allergenen etc. uit de lucht in een ruimte tot zo'n 50 m2. De luchtreiniger en plasma ionisator beschikt over de meest recente technologie op het gebied van luchtreiniging.

 

Kenmerken:

  • Geen plaatsingskost – eenvoudig op te starten door stekker in het stopcontact te steken.
  • Krachtige luchtzuivering verhoogt de kwaliteit van het binnenklimaat met Daikin Flash Streamer technologie
  • Ook verkrijgbaar met URURU-bevochtigingssysteem: behoudt een aangename vochtigheidsgraad via een ingebouwde 4 liter watertank
  • Sterke luchtstroming : 450m³/u in turbostand
  • Fluisterstille werking: geluidsdrukniveau tot 17 dBA
  • Goedgekeurd door TÜV Nord Testing Laboratory voor binnenluchthygiëne
  • Licht en compact
  • Het vlakke paneel is makkelijk schoon te maken